Mine favoritt Liquid lipsticks del 1 - Dose Of Colors

Er det noe dere burde lære dere med meg en gang er at jeg ELSKER liquid lipsticks. Jeg har i hvert fall godt over 20 stk. Jeg elsker at jeg kan ta de på tidlig om morgnen og fortsatt ha de på til jeg spiser middag på kvelden. Som dere så i ønskelisten min del 1 som du finner HER så dere at jeg liker litt fra de forskjellige merkene. Akkurat nå ønsker jeg mest Kat Von D og Tarte sine. Men jeg tenkte at det hadde vært fint å se litt av kolleksjonen min


 Trykk på bildet for å komme til hjemmesiden.

Fargene i ca riktig rekke følge er Coral Crush (oransje), Kiss of fire (rødrosa), Stone (rosa nude, ved siden av den Kiss of Fire), Purple Rain (lilla over stone), Pinky Promise ( rosa, ved siden av PR), Berry Me 2 ( lilla bærfarge, ved siden av PP), Berry me (bærfarget over PP) Truffle (nude, over BM) 

Litt vanskelig å skrive navnene da de ligger spredt og ikke i ordning. Men det så bra ut på Insragram så da gjør det ikke noe. Instaen min heter Thepinlindamakeup hvis du har lyst til å følge meg der.

Disse er av mine favoritter og kommer fra Dose Of Colors. De har ett bred spekter på de forskjellige nyansene fra nude til mørk. Jeg har 9 stk av disse, men den ene bruker jeg ikke, så den ligger i en skuff til jeg får gitt den bort. Selve konsistensen på disse er litt tykkere enn de andre jeg har. Litt som en flytende mousse. Holdbarheten er også fantastisk. Holder ca 5-8 timer avhenging av hva du spiser. Men du kan trygt dra på jobb med disse og slippe å påføre gjennom hele dagen. Kanskje en liten touch up etter lunsj.

Prisen på disse er 18$ per stk og shippingen fra hjemmesiden er på ca 100 kr. Jeg kjøpte en pakke med 8 farger og sparte nesten 30$. Er alltid lurt å kjøpe fler enn en, da en fort kan komme over 300 kr. Men husk at om du kjøper for over 350 vil det komme en MVA på 25%. 

Har du noe fra Dose Of Colors? 

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

5 kommentarer

Thea Mariel

08.02.2016 kl.21:14

jeg har disse høøøyt opp på ønskelisten min!

Linda

09.02.2016 kl.00:50

Thea Mariel: Absolutt verdt å kjøpe de :D

Henriette Celin

08.02.2016 kl.22:27

Så mange fine farger! likte best den helt nederste nude fargen :-D

og så bra de holder lenge, det er et stort pluss ;-)

Linda

09.02.2016 kl.00:51

Henriette Celin: Stone er også en av mine favoritter :D

Henriette Celin

09.02.2016 kl.01:02

SV: Så morsomt da :-D

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits