Har du sett mine siste videoer?

Som veldig mange andre, har jeg en Youtube kanal som jeg legger ut videoer en til to ganger i uken. Kanalen min er mest skjønnhet og sminke, men jeg vil også ha litt variasjon med tags som er litt morsomme. Her er de tre siste videoene jeg la ut :

Gjerne gå inn på youtube kanalen min og legg igjen en kommentar, det setter jeg utrolig stor pris på :)
Ha er strålende dag videre


#norskyoutuber #sminke #skjønnhet #sminkeblogg #videoblogg

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

4 kommentarer

Ååå, så morsomt at du holder på med youtube! Har kjempelyst til og begynne med det selv, men ender alltid med og slette de etter en måned eller to, hehe. Uansett, kjempefine videoer :)

Linda

19.05.2015 kl.17:48

Emilie Josefine: Sett deg ned å planlegg de tre første videoene. Spill de inn gjerne samme dag, eller når det passer. Rediger en og en film. Og når alle tre er ferdige så legger du ut de. Mye bedre å starte med tre enn en video :) Og det beste med youtube er at du kan legge ut videoer når du vil :)

Elin

14.07.2015 kl.20:52

Hei Linda!

Så kult at du driver på youtube! Jeg har tittet litt gjennom den gamle bloggen min og fant så mange fine kommentarer fra deg, tusen takk. Husker deg veldig godt, og da er det jo ekstra morro at du fortsatt driver på :-)

Har selv hatt lyst til å begynne med youtube i to år nå, men jeg tørr bare ikke. Har til og med byttet ut den gamle speilrefleksen med en ny en (som kan filme og vri skjermen!), men jeg kommer ikke igang likevel.

Skal følge deg på youtube, og kanskje tørr jeg å begynne selv en dag. Det hadde vært så morro. Og kanskje jeg begynner å blogge igjen også! Anyways..

God sommer til deg! :-)

Linda

02.08.2015 kl.20:14

Elin: åååh, så koselig :D Jeg tenkte faktisk på deg her om dagen, og lurte på hvordan det gikk med deg :)

Det med youtube er noe du burde begynne med. Det er så morsomt, og responsen er alltid koselig. Lag en video, og legg den ut. Så begynner du smått med det. Sånn jeg startet :) Ikke noe skummelt i det hele tatt <3 Ha en god sommer du også :)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits