Bloggen 5 år!!!

Herregud, kan ikke tro at jeg har skrevet på denne bloggen siden jeg gikk i 8 klasse. Fem år senere er jeg frisørlærling, og trives så utrolig mye!
Tør egentlig ikke å se igjennom de første innleggene, de er så forbanna flaue. Jaja. Har jo ikke akkurat vært den mest aktive bloggeren heller. Og øsnker heller ikke å blogge hver bidige dag, og brette ut om livet mitt. Jeg skriver her når det passer meg, og jeg når jeg førstes skriver ett innlegg bruker jeg mye tid på det. Er veldig glad for å ha en blogg. Kan jo se tilbake på hva jeg gjorde for flere år siden.

Bilde fra en konfirmasjon jeg var på i juni i fjor. 

Her er forresten det første bilde jeg la ut av meg selv på bloggen. Kan godt si at jeg har forandret meg mye! DE overnappede øyenbrynene, og skjoldete brunkrem. Reggiskjæft, og pannebånd. Herregud...


Sommeren 2010


Feire 18 års dagen. 

Husker jeg var så fornøyd med det bilde her! Brukte det som profilbilde på Nettby kjempe lenge! 


Disse bildene er faktisk fra 2008!!! Nesten seks årsiden! Her har jeg vist nesten ikke noe øyenbryn. Og se på lengden på håret!!
Her er forresten den natrulige hårfargen min også!

 

Utrolig gøy å se over gamle bilder av seg selv. Se hvor mye du har forandret deg.  

Hvor lenge har du hatt blogg?

 

 

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

Én kommentar

Oi, du har forandret deg ja, men på en helt positiv måte :-) Morsomt å se tilbake på gamle bilder da!

Bloggen min ble 5 år i januar, så er et halvt år til jeg har blogget i 6 år da, men jeg ble så flau av det gamle arkivet mitt at jeg bare slettet det, haha! Fikk lyst til å legge meg ned å dø når jeg så på det, gud så flaut :-)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits