20.04.2014

Har virkelig hatt noen fine påskedager med fri, og fint vær. På onsdag dro jeg til Edel, det var er så koselig å være der. Selv om jeg måtte dra på fredag fordi jeg skulle jobbe lørdag. Heldigvis var det bare oppe til fire, så fikk brukt dagen på noe mer. Men klarte selvfølgelig å sovne, og sov helt til halv ni... I dag har jeg ikke forlatt sofaen, selv om jeg skulle ha tatt meg en runde i skogen. Får ta det i morgen. 

Hva har du gjort i påsken?

 

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

3 kommentarer

Evia

20.04.2014 kl.17:55

Har ikke gjort noe spesiellt i påska! Bare dratt til Bergen en dag! Ellers å nyter jeg det fine været! Utrolig fine og lyse bilder! Hvor redigere du de?

Linda

20.04.2014 kl.18:22

Evia: Bruker 50mm linse som gjør bildene lyse, pluss at det var solskinn og lyst når jeg tok bildene. Ellers så har jeg bare redigert kontrasten i iPhoto på macen :)
Åh, for en nydelig pus! :-)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits