Dagens innkjøp 020414

Har hatt fri fra jobb i dag, og virkelig kost meg i finværet! Hadde dobbel kjøretime, og det gikk så bra! Gleder meg til jeg er ferdig, er ikke så veeeldig mye igjen. 
Skulle en tur på maxi i dag for noen ærender, ene tingen var å kjøpe foundation, og det klarte jeg selvfølgelig å glemme. Jaja, men fikk kjøpt meg ei jakke jeg har hatt lyst på lenge!

Fargen er til å dø av! Den er så fin, så tok med en tskjorte i samme slengen. Det var halvpris på enkelte varer fra Kari Traa, så det var ikke noe å tenkte på en gang!


Neglelakk fra H&M (fargen Amazon), lommebok og ring fra Gina Tricot.Etter maxi dro vi en tur ned på Koigen, men fikk ikke tatt så mye bilder. Er litt fint for det da. 

Hva har du gjort i dag?
 

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

4 kommentarer

prinsessen

02.04.2014 kl.19:50

WOW så fiin den var!

Hadde blir super glad om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse klemmer fra Prinsessen. blogg.no!

ODA

02.04.2014 kl.20:37

Fine innkjøp! Ha en fin kveld:)

Kamilla Haaland

02.04.2014 kl.22:48

Kjempefine innkjøp :)

Julie

03.04.2014 kl.15:03

Åh, nye treningsklær er virkelig den beste treningsmotivasjonen man kan få:)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits