New In - Textured PolishFor noen dager siden kjøpte jeg de tre øverste Essie lakkene på vita. Har hørt mange snakke om hvor gode de er, og at de har en helt spesiell tektur. Lots of Lux er en helt vanlig sukkerlakk, mens belugaria er helt anderledes. Det kjennes egentlig ut som de har puttet kaviarkuler i lakken. Konsistensen er veldig rar, men den er kjempe fin når du først får jobbet litt med den. Den hvite er det jeg kaller konfettig lakk. De avlange glitterene gjør deg godt over en kjedelig enkel lakk. Alle Essie lakkene er fra Encrusted Treasures kolleksjonen.

De tre lakkene fra China Glaze dumpet i postkassa etter bare en og en halv uke. Ettersom jeg er en neglelakkfanatiker, så følger jeg med på de beste samlerene på youtube. Etter jeg hadde sett denne serien måtte jeg bare ha disse. Wish On a Starfish er en nydelig lys korallrosa farge med gullskimmer i. Seahorsin' Around er den fineste blåfargen jeg noen gang har sett. En blanding mellom turkis og knallblå med sølvshimmer i. Tail Me Somting er en nydelig lillafarge med sølvskimmer. Disse er også sukkerlakker om jeg kan kalle det, det. Disse er fra Sea Goddness kolleksjonen. Jeg har kjøpt disse på Ebay. 

Hva synes du om fargene?
Har du noen av de samme?

#nailpolish #nailart #essie #chinaglaze #innkjøp 

- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

5 kommentarer

hannah Tangen

02.03.2014 kl.13:27

Skikkelig kult!

Kristi Pedersen

02.03.2014 kl.13:29

Jeg likte spesielt godt fargene til china glaze lakkene! De var skikkelig girly og sommerlig :))

Linda

02.03.2014 kl.13:30

Kristi Pedersen: Ja :D Tror den rosa blir kjempe fin til sommerbrun hud :)

Kristi Pedersen

02.03.2014 kl.13:36

Jaaa! Og tenk så fine de kan bli til sommerkjoler :D

Julie

11.03.2014 kl.21:47

Jeg syntes den bla til essie så skikkelig fin ut:)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits