Black'n'white baby!


Mitt første redigerte bilde, som JEG har gjort (stolt)

Hva synes du?
-Linda♥
- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

4 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

29.08.2010 kl.22:21

Jeg så du kommenterte på bloggen til Therese :) Litt teit av deg å skrive det du gjorde når det er selvbruning hu har tatt, les teksten hennes. Heheh

Linda

30.08.2010 kl.15:27

Marita: jeg siterer: Var i byen med Tuva og Markus for å shoppe litt, så tok jeg og Tuva solarium.

Altså jeg vet det i ansiktet var en krem, men hun har også tatt sol.. Jeg leser bloggen hennes hverdag, og jeg hadde ikke kommentert det jeg gjorde om det ikke var sant =)

Jeg mente jo heller ikke noe vondt med det =)

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

30.08.2010 kl.17:23

Neinei :) Skjønte jo at du ikke vente noe vondt med det. hehe, men skjønner tegninga di, for når jeg å therese var i tyrkia og la ut bilde av oss med alkohol, shit da fikk hu mye dritt.

Linda

30.08.2010 kl.17:44

Marita: Ja, det husker jeg =) synes det er helt forferdelig med de stygge kommenterene =P liker at hun legger ut litt ut på kanten innlegg =)

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits