Har du noen gang tenkt på det her?

Du ser en utrooooolig PEN gutt på gaten du ikke har sett før, og du tenker gaad han var fiin. Så får du høre av vennene dine at han er en sikkelig klyyyse og at han har playa driit mange venninnen din kjenner.. 
På det tidspunktet blir du skuffa å tenker at DÆÆM, tenk om jeg kunne ha fått han der. Men at han bare hadde likt deg noen uker, så gått over til noen andre. Du ville selvfølgelig blitt knust der og da, men tenk da! Du har DEN fine xen. Men skal du da være stolt over en som faktisk bare lekte litt med deg? Jeg tror ikke det.. Jeg hadde vært flau over det.

han her er driit hoot!!!!

Men, så går du igjen i byen eller noe å ser en som egentlig er utrolig fin, og at han faktisk er utroolig kjekk også! Og han får du snakket med om alt, og han forstår deg. Du kan si alt til han uten at han sier det til kompisen sin. Og det er egentlig det som skal bety noe!

nå sier ikke jeg at alle gutter er sånn, men som oftest er de som er mindre pene dem som er greiest å ha med å gjøre, fordi vet at dem ikke er noe spesiellt! 

Jeg kjenner også gutter som er klysete og rett og slett ikke særlig pene heller.

Tror jeg ikke fikk frem poenget mitt.. 

-Linda♥
- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

Én kommentar

Thehaha

24.08.2010 kl.20:52

Du har et poeng da Linda!

: )

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits