Det er ikke enkelt

å være en super blogger! Du må alltid ha en tanke i hode som du skal skrive ned, og må få det på en måte at andre skal lese det.

Jeg prøver å få bloggen min til å være noe annerledes og unikt slik at andre skal vite at kanskje hun ikke er så blond som hun ser ut. 
Det verste jeg vet med å være en aktiv blogger er at jeg har ikke noe kamera.. Jeg VET jeg kunne ha kjøpt ett i sommer, men slik ble det bare ikke. Jeg gikk på alle butikker for å finne det kameraet som jeg ville ha. Og da jeg endelig fant det, hadde jeg brukt opp nesten alle pengene mine. 
Og jeg har masse tanker og følelser inni meg som vil ut, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få ord-lagt dem. Og det blir for mye om jeg alltid skal blogge om det.. Jeg skal heretter skrive ned alle ideene mine på hånda, slik at jeg ikke glemmer dem, så skal jeg skrive dem på komoden min slik at jeg har dem der.
jeg vil være en blogger som har en blogg som blir likt, og ikke en som folk bare ser igjennom. 
Men, jeg føler ikke noe press. Det er jeg som vil blogge, men jeg får det aldri frem. 

Meg og Jørgen i går! <3
Noen flere som føler det samme som meg?
-Linda♥
- Tilbake til forsiden

Linda

20, Hamar

Hei, og velkommen til min blogg. Denne bloggen kommer i hovedsak til å handle om sminke og skjønnhet. Jeg er veldig glad i sminke, og har min egen sminke kanal på youtube. Bare å søke på Linda Kristiansen. På denne bloggen vil jeg sette fokus på sminke som ikke er testet på dyr. Så alt her inne er cruelty free. Er det et merke jeg er usikker på, vil jeg skive dette i innlegget. Håper du liker bloggen min! <3 For kontakt send meg en mail på lindakristiansenyt@outlook.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits